عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

حضور مصدومان در تمرین ریکاوری استقلال در غیاب دیاباته

تمرین ریکاوری امروز استقلال تهران در غیاب شیخ دیاباته و با بازی تنیس روی میز مصدومان این تیم برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 16
کد خبر: ۵۵۰۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، اولین تمرین آبی پوشان بعد از تساوی یک بر یک برابر پیکان در مجموعه ورزشی سامفیت برگزار شد.

 

* قبل از شروع تمرین، فرهاد مجیدی لحظاتی با بازیکنانش صحبت کرد. سرمربی آبی پوشان از شاگردان خود خواست به حاشیه‌هایی که پیرامون استقلال رخ می‌دهد توجه نکرده و تمام تمرکزشان را ابتدا برای دیدار برابر شاهین بوشهر و سپس پرسپولیس بگذارند تا بتوانند با آمادگی کامل دو حریف آینده خود را شکست دهند.

* فرشید اسماعیلی و ارسلان مطهری که این روزها به دلیل مصدومیت در ترکیب این تیم به میدان نمی‌روند در تمرین ریکاوری امروز خود به بازی تنیس روی میز پرداختند.

* سوژه امروز بازیکنان استقلال، اخراج محمد دانشگر بود و بازیکنان استقلال راجع به این اتفاق با یکدیگر صحبت می‌کردند.

* شیخ دیاباته غایب تمرین امروز استقلالی‌ها بود.

* بازیکنانی که روز گذشته به طور کامل برابر پیکان به میدان رفته بودند پس از ۳۰ دقیقه ریکاوری، مجموعه ورزشی تمرینی خود را ترک کردند و سایر بازیکنان زیر نظر کادر فنی به تمرینات خود ادامه دادند.

* تمرین فردا دوشنبه استقلال تهران در مجموعه ورزشی انقلاب برگزار می‌شود.

تیم فوتبال استقلال تهران، روز پنجشنبه سی ام مردادماه و از هفته پایانی لیگ برتر از ساعت ۲۰:۴۵ در بوشهر میهمان شاهین شهرداری خواهد بود.

 

مهر

ارسال نظر